Propagace knihy podle Pana Plešatého… má to chybu

Dominik Výběr z e-mailů

Dobrý den,

sleduji videa Pana Plešatého. Nevím, zda ho znáte. Objíždí hotely a hodnotí kvalitu, čistotu ubytování a také ochotu personálu.

Ve videu, které jsem dnes viděl, zmínil, že napsal dvě knihy a četl ukázku z jeho třetí, která teprve spatří světlo světa.

Zde je odkaz:
https://www.youtube.com/watch?v=lXJ4t8aBd88&t=2453s

Trochu mě to překvapilo. Patrně půjde o beletrii. Jeho videa sledují desítky tisíc lidí. Samozřejmě jen malá část by si koupila jeho knížky a třeba by je i bavily. Nevím jaký je jejich obsah a téma. Zda je to spojené s tím, co dělá ve videích nebo ne.

Přesto by své knihy mohl i pasivně propagovat třeba v popisku videa.

Zkusil jsem googlit, abych zjistil jeho pravé jméno a nebo abych se dopátral k těm dvěma již vydaným knihám, ale nepovedlo se mi ani jedno.

To mi přijde přímo jako velká škoda.

Není problém být známý ve dvou oborech. Tedy jako tvůrce videí o kvalitě ubytování v různých hotelech a jako autor knih, ať už jsou o čemkoliv. Třeba to v budoucnu propojí, určitě by to prospěla oběma jeho aktivitám.

To je jeden příklad z praxe, ačkoliv není z mého pohledu úplně ideálně uchopený.

S pozdravem,
Dominik Formánek
https://knihy.elmsservice.cz/logistika-vase-knizky/

P.S. Je vaše kniha v tisku? Je na čase napojit prodejní formulář na náš systém a spustit předprodej! Zavolejte na 724546526 nebo napište na podpora@elmsservice.cz.