Včera jsem dostal dárek, které ho si opravdu moc cením!

Dominik Výběr z e-mailů

Dobrý den,

dnes je to trochu osobní e-mail.

Asi se z tohoto e-mailu moc nenaučíte, ale já jej považuji za jeden z nejdůležitější, který jsem kdy poslal.

E-mail jako je tento posílám každému, kdo se k nim přihlásí a jsou to lidé, kteří buď o vydání vlastní knihy přemýšlí, nebo na ni pracují a nebo už ji konečně mají.

Pomáháme autorům knih, to jistě víte. Ne každému naše služby vyhovují a ne každý, kdo se k odběru e-mailů přihlásí, se stane mým zákazníkem.

Rozumím tomu a i tak mohu inspirovat autory svými zkušenostmi z oboru a nasměrovat je tam, kudy by měla jejich cesta vést.

Co se stalo?

Včera si tak sedím na pumpě vedle naší práce a píšu e-maily, tak jako tento. Najednou periférně vidím naši pošťačku, jak vedle mě stojí a drží obálku.

Ona vozí poštu k nám, i na pumpu, a zná mě, tak mi poštu občas předá, když sedím právě tady. Ona nemusí čekat, až za ní přijedeme výtahem, tak je to pro ni výhra, když mě tu může nachytat.

Přinesla mi obálku od jedné velmi milé dámy, která také jako vy čte mé výplody a jistě mi toleruje mé češtinářské prohřešky.

Otevřel jsem obálku a vytáhl knihu. Krásnou knihu. Z obálky je poznat, že skrze ni hovoří jemná duše autorky. Je to pravý opak křiklavých obálek, které jsou často až příliš agresivní.

Otevřu knihu a vidím krásné obrázky a mnoho kapitol, které jsou napsané způsobem, že je každý velmi snadno a rychle přečte.

Listuji od konce až po začátek a najdu ručně psaný vzkaz napsaný velmi úhledným písmem, které se už dnes tak málo vidí.

—Začátek citace—
Zďár nad Sázavou

  1. října 2023

Pane Formánku,
posílám Vám na ukázku
svoji knihu jako dárek za rady,
které mi byly užitečné.
Možná moje kniha nebude
„Váš šálek kávy“, ale možná najdete
někoho, komu udělá radost.
Opatrujte se
Jana Bártová
—Konec citace—

Kniha mi udělala velkou radost. S chutí si ji přečtu. Mimochodem přečtu desítky knih za rok. Něco mezi 20 až 50 knih ročně. Jsem velký čtenář.

Paní Bártová je jistě dlouho babičkou a velmi pravděpodobně je i mnoho násobnou prababičkou. Věk se u dámy nikdy neprozrazuje, ale toto snad mohu prozradit.

Ve věku, kdy se už lidé obvykle nepouštějí do žádných dobrodružství, se paní Bártová pustila do vlastní knihy a dokázala ji sama bez pomoci vydat.

Má můj velký respekt a podporu.

Je mi 48 let a už jsem ve věku, kdy s pokorou poslouchám zkušenosti starších. Už nejsem ve věku, kdy bych nechtěl poslouchat nikoho dalšího a tak si její knihu s chutí přečtu, protože její kniha je životních zkušeností plná.

Pokud vás zajímá, tak její název je:
Nejsem dokonalá, ale chybu nevidím

K dostání bude brzy v knihkupectvích po celé ČR.

Takže ještě jednou děkuji!

S pozdravem,
Dominik Formánek
https://knihy.elmsservice.cz/logistika-vase-knizky/

P.S. Pokud máte knihu připravenu k prodeji, my jsme připraveni ji posílat vašim čtenářům. Zavolejte na 724546526 nebo napište na podpora@elmsservice.cz