Proč je pro autory knihy marketing jednodušší než pro kohokoliv jiného?

Dominik Výběr z e-mailů

Dobrý den,

všichni podnikatelé by měli chtít být autory knížek.

Proč?

Pro autory je totiž marketing výrazně jednodušší než pro kohokoliv jiného. Autoři mají totiž jednu superschopnost a tou je vytváření obsahu.

Autoři napsáním své knihy prokázali, že jsou schopni vytvářet obsah, a dělají to většinou na pravidelné bázi. Většina autorů napíše knihu tak, že každý den sedne ke klávesnici a napíše určitý počet stránek.

Soustavným psaním vybrušují svoji schopnost předávat informace a trénují svůj tvůrčí „sval“ v mozku. A jakmile knihu napíšou, už v sobě mají zvyk ráno vstát a napsat určité množství textu.

Kniha je hotova a přesto je něco nutí vytvářet další obsah.

Tak proč toho nevyužít? Proč to nutkání nezaměstnat a nepublikovat pravidelně na blogu, sociálních sítích nebo v e-mailingu?

Porovnejte takového autora knihy s kovářem. Kovář umí správně praštit kladivem do rozžhaveného železa. Chtít po kováři napsat odstavec je nad jeho schopnosti. Nic proti kovářům, jen trénují celé dny jiné svaly než je psaní textů.

Pozor, ani kovář nemusí být v nevýhodě. Může o své práci točit videa. Tím se vyhne psaní textů, bude autentický a určitě zaujme své publikum.

Avšak ne každé člověk chce vystupovat před kamerou. Autoři knížek mohou být skrytí za svými klávesnicemi a nemusí nikde svou tvář ukazovat (což si myslím, že je chyba, ale nemusí tvář ukazovat).

Využijte své nutkání, pište a publikujte a začněte na sebe lepit „vaše lidi“, aby vás poznali a stali se čtenáři vaší knihy.

S pozdravem,
Dominik Formánek
https://knihy.elmsservice.cz/logistika-vase-knizky/

P.S. Pokud máte knihu připravenu k prodeji, my jsme připraveni ji posílat vašim čtenářům. Zavolejte na 724546526 nebo napište na podpora@elmsservice.cz