Pustil jsem se do psaní knížky

Dominik Výběr z e-mailů

Dobrý den,

ano, je to tak. Už dlouho jsem o tom přemýšlel a nastal čas, kdy to už nechci odkládat.

Pokud to půjde, chtěl bych vydat jednu knihu ročně. Všechny knihy se budou týkat toho, co dělám. První kniha bude právě o logistice pro e-shopy. Další by mohla být o logistice a propagaci pro autory knížek.

To je moje profese. To je věc, kterou znám skrz na skrz. Tuto věc snídám, obědvám a večeřím. Většinu svého času se moje hlava věnuje právě tomuto.

Jak to dělám?

Začal jsem s denní psaním 600 slov. To je hračka. Napíšu to za chvilku. Nepřepínám se. Mám osnovu, vyberu si téma a napíšu 300 slov. Pak vezmu další téma a napíšu dalších 300 slov. Žádné korektury, na to teprve přijde čas.

Kdy knihu dopíšu?

Na přesném dni nesejde.

Celkem bych mohl naspat asi 10 kapitol po 6.000 slovech, to je 60.000 slov. Průměr je 6 písmen na slovo, takže to bude 360.000 znaků, 200 normostran, tedy asi 250 stránek knihy.

Psaní by mělo zabrat asi 100 dní. Pak budu dělat korekturu a nakonec knihu pošlu do tisku. Jsem na začátku, ale už cítím vůni mé vlastní knihy, až přijde z tiskárny.

Prosím o vaše požehnání!

S pozdravem,
Dominik Formánek
https://knihy.elmsservice.cz/logistika-vase-knizky/

P.S. Pokud máte knihu připravenu k prodeji, my jsme připraveni ji posílat vašim čtenářům. Zavolejte na 724546526 nebo napište na podpora@elmsservice.cz